Αναγνώστης: Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με πινακίδες που δεν είναι από την περιοχή…πέταξε 1 αναμμένη γόπα στο ύψος του πεδίου βολής στο 282

25
42338

Γιάννη καλησπέρα, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με πινακίδες που δεν είναι από την περιοχή…πέταξε 1 αναμμένη γόπα στο ύψος του πεδίου βολής στο 282,σήμερα στης 14:30 όπως κατεβαινε από χωριά.

Οδηγούσε 1 γυναίκα γύρω στα 30 το τσιγάρο το πέταξε η συνοδηγός γύρω στα 60,ακριβώς δίπλα έχει ένα χωράφι με ξεροκλαδα, δεν ακούστηκε τίποτα μάλλον το πάτησε κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο και έσβησε.

Την αστυνομία δεν την ενόχλησα καν, δεν δίνουν σημασία για τίποτα, την πυροσβεστική επίσης διότι θεώρησα ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ενόχλησες την αστυνομία ούτε την πυροσβεστική και ανεβάζεις μία φωτογραφία που την καλύψανε τότε εμάς γιατί μας ενοχλείς;

    • Άντε πάνε από δω βρωμυλε. Ενοχλήθηκες? Μην διαβάζεις βόδι.. Ξέρεις τι μπέρδεμα είναι μια επίσημη καταγγελία? Ειδικά αν πρόκειται για μη τετελεσμένη πράξη?

    • αν θέλουν να καπνίζουν,να μην θέτουν σε κίνδυνο τους άλλους,ούτε να βρωμίζουν κοινόχρηστους χώρους.. η ρυπανσηττων παραλιών από τους βρωμύλους είναι απίστευτη.

    • Καραγκιόζης και συνεργός των πυρομανων μάλλον είσαι εσύ Νέρωνα. Αν καιγόταν το σπίτι σου από έναν τέτοιο μακάκα όμοιο σου που πετάει τσιγάρο τι θα έλεγες βόδι?

  2. Παρακαλώ να ενημερώνετε άμεσα την ΕΛ.ΑΣ για τέτοια περιστατικά γιατί η ανευθυνότητα είναι ευθύνη όλων μας.
    Μην διστάσετε να καταγγείλετε παρόμοια περιστατικά ως υπεύθυνοι πολίτες.

  3. Δυστυχως αυτό συμβαίνει καθημερινά από πολλούς οδηγούς αυτοκινήτων αλλά και δικύκλων .
    Καπνίζουν και πετούν το αναμμένο τσιγάρο στο δρόμο ….
    Εμείς όμως τι φταίμε ;;;

  4. Εαν ειναι ενα μαυρο …… πετυχα ακριβως ιδιο περιστατικο στα φαναρια του συνετερισμού. Αθηναϊκες πινακιδες , γυναικα οδηγος . Πεταξε το τσιγαρο σαν να μη συνεβαινε τιποτα. Της κορναρα και καλεσα την αστυνομια. Φευ…
    Για να μη λερωσει το τασακι του αυτοκινητου…
    Φωτογραφιες του αυτοκινητου και της πινακιδας ειναι διαθεσιμες για οποια αρχη ενδιαφερεται…

  5. Νομίζετε ότι θα βγάλετε άκρη;; Ειναι πολλοί και πολλές που το κάνουν αυτό με το τσιγάρο μέσα στο αυτοκίνητο…ο καθένας κάνει ότι θέλει σε αυτή τη χώρα γι’αυτό δεν πάμε μπροστά, σε τίποτα

  6. Ξεβράκωμα θέλουν. Όπου τους βλέπετε φωτογραφίες και καταγγελία στην αστυνομία. Να κάψουν τα δικά τους σπίτια άμα θέλουν.

  7. καλά κάνετε και το αναφέρετε αλλά οι φωτιές που βλέπετε να καίνε τα δάση μας δεν ανάβουν από τσιγάρα. Αν τα τσιγάρα άναβαν φωτιές δεν θα είχε μείνει τίποτα όρθιο

    • Διαφορετικά να το λες.
      ΕΥΤΥΧΩΣ δεν ανάβουν φωτιές όλα τα απότσιγάρα.
      Ένα όμως είναι αρκετό να κάψει ολόκληρο δάσος.
      Έτυχε υνα περνώ στο ξεκίνημα της μεγάλης φωτιάς στο κεντρικό δρόμο. Εκεί φάνηκε καθαρά ότι ήταν από τσιγάρο. Υπήρχε τριγωνικό ξεκίνημα από την άσφαλτο και άνοιγε όσο πήγαινε προς το χωράφι μέχρι που έφτασε στην Καρδάμαινα.
      Αλλά την φωτιά θα σκεφτούμε οι καπνιστές?
      Χ@ΣΤΗΚΑΝΕ. Εδώ οι ηλίθιοι – βλάκες – ζωντοβολα δεν υπολογίζουν την ίδια τους την υγεία ούτε των παιδιών τους που καπνίζουν στον ίδιο κλειστό χώρο.

  8. Όλοι οι νέοβάρβαροι ρωμιοι καπνιστές πετάνε έξω από το αμάξι τα αποτσιγαρα, είναι κανόνας αυτό. Δεν υπάρχει καν στο διαταραγμένο μυαλό τους το concept ενδιαφέρομαι για το περιβάλλον ή για τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Και λογικό να συμβαίνει, όσοι διαμαρτύρεστε απλά συνειδητοποιηστε σε τι τρίτο κόσμο ζείτε.

  9. φίλε μια χαρά σε βρίσκω αυτό είναι το αυτοκίνητό μου είμαι από κω και μένω αθήνα και είμαι κάτω η μόνη διαφορά ότι έχω κόψει το κάπνισμα από το 91 δεν είμαι γυναίκα όπως λες και δεν καπνίζω όπως είπα παραπάνω τώρα τι να πω σε ευχαριστώ πάντως για την καλή σου διάθεση γιατί δεν ήτανε και το τσιγάρο για άλλο λόγο και καταλαβαίνεις τι εννοώ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ