1994-2024: Ξαναντάμωσαν μετά από 30 χρόνια οι απόφοιτοι του Ιπποκρατείου Λυκείου Κω!

1
17647
Το ραντεβού δόθηκε μετά από 30 χρόνια: Σε μία πολύ όμορφη βραδιά ξαναβρέθηκαν, το βράδυ της Δευτέρας, οι απόφοιτοι της χρονιάς του 1994 από το Ιπποκράτειο Λύκειο Κω.
Μετά από 30 χρόνια από την αποφοίτησή τους, σε μία εκδήλωση με συγκίνηση, αναμνήσεις, νοσταλγία, χαμόγελα, πολύ κέφι, διασκέδαση, φαγητό, ποτό και χορό, ξαναντάμωσαν αρχικά στο Ιπποκράτειο Λύκειο, όπου ήταν το σημείο συνάντησης και στη συνέχεια στο κατάστημα Uniq στο κέντρο της Κω, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το κουδούνι χτύπησε και στο σχολείο οι απόφοιτοι του ’94 μπήκαν στις σχολικές αίθουσες που φοίτησαν στο Λύκειο και στο προαύλιο όπου και φωτογραφήθηκαν, αναπολώντας τα σχολικά χρόνια και τις μοναδικές στιγμές που έζησαν.
Μαζί τους και κάποιοι από τους τότε διδάσκοντες καθηγητές του ιστορικού σχολείου: Βλάχος, Ιωάννου και Βαμβακίδου.
Φίλοι/ες και συμμαθητές/τριες ξαναντάμωσαν και απόλαυσαν την υπέροχη βραδιά με άφθονο γέλιο αναπολώντας τις στιγμές από τα υπέροχα μαθητικά χρόνια…
Για το renuion φρόντισαν τη διοργάνωση με όλα τα διαδικαστικά η Πόπη Δανελλάκη, η Διονυσία Κουτσογιώργη, ο Νίκος Ντινόρης και ο Φίλιππος Ντινόπουλος.
Νατάσα Παμπρή realvoice995.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ