Νέα τραγωδία στη Ρόδο: Βράχος καταπλάκωσε 66χρονο κατά τη διάρκεια εργασιών κοντά στον Προφήτη Ηλία

0
4682

14:27 Τελευταία ενημέρωση: Νεκρός ανασύρθηκε τελικά μετά από τεράστιες προσπάθειες που έγιναν από τους διασώστες της ΠΥ Ρόδου και του ΕΚΑΒ, ο 66χρονος από τη Ρόδο.

Η νέα τραγωδία που σημαδεύει τη Ρόδο σήμερα, σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», ο 66χρονος που απασχολούνταν σε εταιρεία αποψίλωσης του δρόμου από την Ελεούσα προς τον Προφήτη Ηλία και ο οποίος ήθελε ελάχιστους μήνες για να συνταξιοδοτηθεί, πάτησε σε ένα κομμάτι βράχου, με αποτέλεσμα αυτό να υποχωρήσει, να τον παρασύρει στην πλαγιά και να τον καταπλακώσει στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον, έτσι, θανάσιμα.

Το γεγονός βύθισε στο πένθος ολόκληρο το νησί της Ρόδου, καθώς ο συμπατριώτης μας ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που καταγόταν από την περιοχή του Έμπωνα και ο οποίος πάλευε να συμπληρώσει τα ένσημά του για να μπορέσει να βγει στη σύνταξη.

13:55 Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, προσπάθεια απεγκλωβισμού ενός ατόμου, ο οποίος καταπλακώθηκε από βράχο στη διάρκεια εργασιών, στην περιοχή ανάμεσα σε Φουντουκλή και Προφήτη Ηλία.

Στο σημείο βρίσκονται διασώστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου και του ΕΚΑΒ οι οποίοι δίνουν μάχη για τη διάσωσή του.  Για το περιστατικό έχουν κινητοποιηθεί κάτοικοι κι εθελοντές της περιοχής, όπως μας ενημερώνουν αναγνώστες μας.

Μέχρι αυτή την ώρα (13:35) γίνονται προσπάθειες από τους διασώστες της Πυροσβεστικής, να απεγκλωβιστεί ο άτυχος εργαζόμενος, ο οποίος βρίσκεται καταπλακωμένος σε απόσταση περίπου 12 μέτρων από το ύψος του δρόμου.

Στο σημείο έχει σπεύσει και κλιμάκιο της ΕΛΑΣ που καταγράφει με πολύ προσοχή όλα τα δεδομένα κάτω από τα οποία σημειώθηκε το περιστατικό.

Πηγη: https://www.rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ