Πύργος: Πέθανε ο 48χρονος που διασωληνώθηκε σε ΜΕΘ μετά από τσίμπημα αράχνης

0
5447

Ο 48χρονος άνδρας δεν κατάφερε τελικά να επιβιώσει μετά από το τσίμπημα αράχνης και άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγο στην Εντατική του Νοσοκομείου Πύργου.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και τα σημάδια σταθερότητας που έδειξε ο οργανισμός του αρχικά, η κατάσταση του επιδεινώθηκε και κατέρρευσε. Ο άτυχος άνδρας από τη Βοιωτία, που βρισκόταν σε διακοπές, έχασε τη ζωή του εξαιτίας του τσιμπήματος.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η αιτία, οι ιατρικοί κύκλοι πιστεύουν ότι το τσίμπημα προήλθε από αράχνη, κάτι εξαιρετικά σπάνιο για την περιοχή.

Θάνατος 48χρονου στον Πύργο: Σοκάρει γιατρός για το θανατηφόρο τσίμπημα – «Δεν υπάρχει αντίδοτο»

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 48χρονος που δέχθηκε τσίμπημα από αράχνη στον Πύργο

 

Θάνατος 48χρονου στον Πύργο: Σοκάρει γιατρός για το θανατηφόρο τσίμπημα - «Δεν υπάρχει αντίδοτο»

Μοιραίο αποδείχθηκε για 48χρονο άνδρα το τσίμπημα εντόμου, που δέχθηκε την Τρίτη (6/8), με αποτέλεσμα να οδηγηθεί με αφόρητους πόνους στο Νοσοκομείο Πύργου και τελικά να καταλήξει σήμερα Πέμπτη (8/8)

Η αρχική εικόνα του 48χρονου δεν ενέπνεε κάποια ανησυχία, με τους γιατρούς ωστόσο να προχωρούν στην εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του, όμως, παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

«Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες όλου του προσωπικού, ο ασθενής μας κατέληξε, δεν τα κατάφερε. Ήταν κάτι που από την αρχή ήταν γνωστό. Δυστυχώς αυτά τα περιστατικά δεν έχουν καλή κατάληξη. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ» τόνισε μιλώντας στο Star η διευθύντρια χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Πύργου, Αγγελική Σαραντοπούλου.

«Από τις περιγραφές θεωρούμε ότι ήταν τσίμπημα καφέ αράχνης. Βεβαίως δεν υπάρχει αντίδοτο και γενικά είναι αρκετά ραγδαία η εξέλιξή του. Ενώ από την αρχή δε φαίνεται ότι είναι κάτι σοβαρό, δεν το αντιλαμβάνεται ο ασθενής όταν τους τσιμπάει σε 72 ώρες έχει μια ραγδαία επιδείνωση» πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ