Ιατρικός Σύλλογος Κω: «Ο κύριος Υπουργός δεν ζήτησε να δει τον Ιατρικό Σύλλογο Κω…δεν θα δει κανέναν Ιατρικό Σύλλογο στα Δωδεκάνησα»

15
8013
Την Κω θα επισκεφθεί ο Υπουργός Υγείας την Τρίτη 06/08/2024.
Αυτό μας ανακοινώθηκε στα τοπικά ΜΜΕ!
Ο κύριος Υπουργός δεν ζήτησε να δει τον Ιατρικό Σύλλογο Κω ως τον μόνο εκ του νόμου θεσμικό συνομιλητή του Υπουργείου για τα θέματα υγείας, παρότι ο ίδιος πρόσφατα έθεσε ως προτεραιότητα από τα έδρανα της Βουλής το διάλογο.
Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα δεν θα δει κανέναν Ιατρικό Σύλλογο στα Δωδεκάνησα.
Δεν θα συνομιλήσει με τους ιδιώτες ιατρούς.
Η καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα πρόσφατη τηλεσυνανάντηση   με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Γραφειο του Δημάρχου Κω είχε, εμφανή σε όλους πλέον, στόχο τη μεταθεση της ευθύνης από τη νομοθετική απραξία για τη στηριξη του ΕΣΥ, στους ιδιώτες Παθολόγους.
Μετά από 14 άγονες προκηρύξεις, ήτοι 4-5 χρόνια ανομβρίας νέων προσλήψεων, τα προβλήματα του ΓΝ-ΚΥ Κω γίνονται ανεπίτρεπτα επικοινωνιακό τέχνασμα.
Δεν μπορούμε να μην αναρωτηθούμε αν αρκεί η ψήφιση του πρόσφατου νόμου για να λυθούν όλα τα προβλήματα.
Εμείς γνωρίζουμε ότι οι  λύσεις περνάνε μέσα από τον διάλογο , όχι από κομματικά χειροφιλήματα.  Παραμένουμε πάντα διαθέσιμοι για συνεργασία γιατί είναι ο μόνος τρόπος φυγής από το διαφαινόμενο αδιέξοδο.
Το ΔΣ του ΙΣ Κω

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα δεν έρχεται για σας.Για ψαράκι έρχεται,δημόσιες σχέσεις,selfies με αυτούς που θα μοιράσει υποσχέσεις και για ρουσφέτια.Σιγα μην ασχολιόταν με τόση ζέστη με τα προβλήματα του κόσμου.Δεν τα έλυσε τον χειμώνα Μ αυτή τη ζέστη θα τα λύσει;;;

  2. Προφανώς του είπανε ότι γέμισε λίγο και χρειάζεται μεσογειακή διατροφή Μη χαλιεστε επομένως.Οι ψαροταβέρνες θα πληρώσουν την ζημιά.Εις υγείαν των κοροιδων

    • καλώς την κι ας άργησε.Φορα ένα κόκκινο 🌹 όταν θα βγάζεις σελφιε με τα αφεντικά σου.Μονο τη φωτογραφία που θα παίρνεις το 50€ μη δείξεις.

      • Σου έθιξε τον Βελόπουλο;Τι έχει κάνει μέχρι σήμερα και χαίρεσαι που τον ψήφισες;Τσακώθηκε με τον βουλευτή του επικράτειας στο μοίρασμα των χρημάτων και τον έδιωξε.Άλλο;Κάτι να αναφέρουμε;Ποια τακτική θα ακολουθήσει το κόμμα στην Ευρωβουλή για το καλό της χώρας με τη γιαγιά Γαλατω;Αυτά πες μας και άσε τα αποθημενα σου με τη κυρία Miranta.

  3. Και καλά θα κάνει ο υπουργός, να καλό περάσει στο νησί! να χάσει την ώρα του να πάει στο νοσοκομείο να δει την αγένεια και τις μουρακλες ως το πάτωμα που αντικρίζουμε οι ασθενείς?ή να συναντήσει τον σύλλογο που μόνο κομματικά μιλάει!κάντε το καφετέρια καλύτερα, δεν φταίει πάντα ο εκάστοτε υπουργός,οι εργαζόμενοι είναι ότι χειρότερο!

  4. τα είπατε τα ξαναείπατε τι διαφορετικό για την τοοοοοση προσφορά των ιδιωτών;

  5. δηλαδή οι νοσοκομειακοί γιατροί δεν είναι θεσμικά αρμόδιοι να μιλήσουν για την υγεία ;

  6. Όταν λέτε ιατρικό συλογο Κω;Εννοητε την υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ;Σοβαρά τώρα;Ενδιαφέρει την κυρία η υγεία των Κωων;Αν είχε εκλεγεί σήμερα δεν θα ήταν εδώ.Καταλαθος βρίσκεται εδώ.Αυτη αντιπροσωπεύει τους γιατρούς;Άξιοι τότε οι γιατροί που την έχουν πρόεδρο.

  7. ΑΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΙΜΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙ, ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ