Μάχη για τη ζωή της δίνει η 10χρονη Λάουρα από τη Ρόδο | Χρειάζεται τη στήριξη και τις προσευχές όλων

1
10918

Μάχη για τη ζωή της δίνει ένα κορίτσι από τη Ρόδο, μόλις 10 ετών, το οποίο πάσχει από έναν πολύ επιθετικό καρκίνο , το σάρκωμα e-wing και έχει μετακομίσει εδώ και λίγους μήνες στην Αθήνα για να κάνει θεραπείες και να σωθεί !

Η μανούλα της κάνει έκκληση σε όλους μας για βοήθεια μέσω των κοινωνικών ομάδων που δραστηριοποιούνται για τη σωτηρία των παιδιών αυτών στο διαδίκτυο (Παιδική Χαρά, Βοηθοί Αγάπης Ρόδου) αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είμαι η Μαντώ Μυρτάλη , μαμά της Λαουρας και δυο δίδυμων αγοριών . Η περιπέτεια μας ξεκίνησε πριν έναν χρόνο σχεδόν . Έφυγα από το σπίτι με τα παιδιά γιατί χώρισα. Νόμιζα ότι αυτή θα ήταν η πιο μεγάλη δυσκολία της ζωής μου αλλά ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα ακολουθήσει … Εκείνη την περίοδο η μικρή μου παραπονιόταν ότι πονάει πολύ το ποδαράκι της .

Ο παιδίατρος της μας παρέπεμψε στο νοσοκομείο της Ρόδου . Εξετάσεις , μαγνητικές , αξονικές , λάθος διαγνώσεις … 11 μήνες. Για 11 μήνες ΚΑΝΕΝΑΣ γιατρός δεν μας έβρισκε τι συμβαίνει με την μικρή. Το παιδί μου υπέφερε και εγώ το έβλεπα να λιώνει μέρα με την ημέρα χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι.

Μέσα μου ένιωθα πως δεν είναι κάτι απλό … Θύμωσα ! Μια μέρα υπέγραψα στο νοσοκομείο της Ρόδου, την πήρα και πήγα στην Αθήνα στο Παίδων Αγία Σοφία . Εκεί δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο χειρότερος μου φόβος! ΚΑΡΚΙΝΟΣ … σάρκωμα e-wing , είναι από τους πιο επιθετικούς. Τόσο καιρό το παιδί μου είχε καρκίνο!

Δεν ήθελα να το πιστέψω … μονολογούσα , μακάρι να το είχα εγώ … εγώ και όχι το παιδί μου! Από τότε μετακόμισα με την Λάουρα στην Αθήνα για να ξεκινήσει αμέσως θεραπεία. Έχουμε κάνει μέχρι στιγμής 3 χειρουργεία και πολλές χημειοθεραπείες . Σύντομα θα πρέπει να κάνει και νέα επέμβαση και με όλα τα έξοδα που έχουμε δεν ξέρω πως θα τα βγάλουμε πέρα εδώ στην Αθήνα γιατί εγώ είναι αδύνατο να δουλέψω και οι υποχρεώσεις μας παρά πολλές .

Τόσο καιρό ζούσαμε με δανεικά … πλέον και αυτά τελείωσαν! Το πρόβλημα της μικρής μου δεν θα λυθεί με ένα χειρουργείο, έχει μεγάλο αγώνα μπροστά της, γι’ αυτό αναγκάζομαι αν και ντρέπομαι παρά πολύ , να βγω δημόσια και να ζητήσω την βοήθεια όλων σας! Γιατί για το παιδί μου θα έκανα τα πάντα, είναι πάντα με το χαμόγελο παρά τους πόνους που περνάει , της αξίζει να γίνει καλά και να ζήσει !!!» .

Όλοι μαζί μπορούμε , ο καθένας με ο,τι μπορεί , με λίγα ή πολλά , να βοηθήσουμε αυτό το γλυκό πλάσμα να επανέλθει στην καθημερινότητα του όσο πιο γρήγορα γίνεται ! Μια μικρή κίνηση μας αρκεί, ώστε η όμορφη Λάουρα να σωθεί! Ας την βοηθήσουμε….

Οποίος θέλει να μιλήσει απευθείας με την μητέρα ας μας στείλει ένα μήνυμα για να δώσουμε αμέσως το τηλέφωνο της .

Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό :

IBAN : GR9401407010701002002029468

ALPHA BANK

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : PAIDIKI HARA

(για εύκολη αντιγραφή επικόλληση το iban θα υπάρχει κάτω στα σχόλια )

IRIS : 698 7521 698

PayPal

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

Το καταθετήριο σας αποτελεί και την απόδειξη της δωρεάς σας και είναι αυτό που χρειάζεται για να δηλώσετε την δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση , γι’ αυτό απαιτείται να υπάρχει το όνομα σας στην αιτιολογία κατάθεσης

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN : GR9401407010701002002029468

BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS

BIC : CRBAGRAA

BRAND’S NAME : 701

ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki

REFERENCE : Donation by + your full name

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΠΡΟΣΕΥΧΗ.
    ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ
    ΠΡΩΙ – ΜΕΣΗΜΕΡΙ -ΒΡΑΔΥ.

    ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ.

    Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.

    Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ