Αναγνώστης για κλείσιμο Ακτής Κουντουριώτη: Μυαλό δεν βάζουμε. Πάμε και όπου βγει

3
8093

Μυαλό δεν βάζουμε. Πάμε και όπου βγει.

Πως ο δήμαρχος Κω επιβάλει την απαγόρευση της κυκλοφορίας στο λιμάνι λόγω συναυλίας απλά με ένα δελτίο τύπου;

1. Υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κω για το κλείσιμο της συγκεκριμένης οδού.
2. Το κοινοτικό συμβούλιο της Κω έχει πάρει αντίστοιχη απόφαση περί κλεισίματος της οδού Ακτής Κουντουριώτη για την διεξαγωγή συναυλίας;
3. Απόφαση της δημοτικης επιτροπής η οποία θα έπρεπε να προηγηθεί της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου υπάρχει ;
4.(Αναφορά στο άρθρο 52 του ν. 2696/1999 «Κύρωση Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» (Α΄ 57), όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 9 του αρθ. 48 του Ν. 4313/2014, ΦΕΚ-261 Α/17-12-14 και ισχύει, απαιτούνται μία σειρά από διαδικασίες πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή νέων ή τροποποίηση υφιστάμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.)
5.   ΦΕΚ 1278 τεύχος Β 12/4/2017 (περιγράφεται με σαφήνεια η ορθή και νόμιμη διαδικασία)
6. Γραπτή ενημέρωση στην πυροσβεστική υπηρεσία Κω αλλά και την πολιτική προστασία Κω αν σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος ο μεγάλος όγκος οχημάτων λόγω τουριστικής περιόδου μπορεί να γίνει απρόσκοπτα από την μοναδική οδό Γρηγορίου Ε’ χωρίς να κινδυνέψει ανθρώπινη ζωή σε ημέρα και ώρες που ο αριθμός των οχημάτων που θα κινούνται επί των Γρηγορίου Ε’,Μακρυγιάννη, Βασιλέως Γεωργίου, Κοραή, Αρτεμισιας θα είναι αρκετά μεγάλος.
7. Απόφαση της αποκεντρωμενης διοίκησης Αιγαίου;
Άρα χωρις τις απαραίτητες αποφάσεις η Ακτή Κουντουριώτη δεν νομιμοποιείται από κανένα όργανο και καμιά διαδικασία που η κείμενη νομοθεσία ορίζει να <<κλείσει>> λόγω συναυλίας.
Καλό μήνα.
Αναγνώστης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚIΟ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.
    ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.
    48000 ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΚΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ
    ΠΟΣΑ ΝΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ 48000 ΕΥΡΩ;

  2. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΩ και δεν ψηφίζω εδώ, αλλά!!!!!! Ο Δήμος Κω φέρνει έναν καλλιτέχνη παγκοσμίου βεληνεκούς, γεγονός το οποίο αποτελεί διαφήμιση για το νησί. Και μας ενοχλεί ότι θα κλείσει η Ακτή Κουντουριώτη για λίγες ώρες??????? Και το ανάγουμε σε φλέγον ζήτημα !!! Δηλαδή πόση κακεντρέχεια να αντέξει ετούτος ο τόπος. Αν δεν είναι νόμιμη η απόφαση να προσφύγεις στη ΧΑΓΗ !!!!! Αντε με τον κάθε καρα……….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ