Ρόδος: Ανακάλυψε πως τα παραδοσιακά πιάτα που του έκλεψαν πωλούνταν στο διαδίκτυο

0
6971

Συνελήφθη ως υπεύθυνος για την κλοπή 35χρονος Αλβανός

Τα παραδοσιακά ροδίτικα πιάτα που του είχαν κλέψει από το σπίτι του, είδε 57χρονος να πωλούνται στο διαδίκτυο!

Ο 57χρονος προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία κατάφερε να εντοπίσει ως υπεύθυνο για τις «πωλήσεις», ένα 35χρονο αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής, αλλά και 16 από τα πιάτα που είχαν κλαπεί.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, το προηγούμενο διάστημα, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες, παραβίασαν το σπίτι του 57χρονου και αφαίρεσαν από εκεί 20 παραδοσιακά ροδίτικα πιάτα αξίας 500 ευρώ και ένα χαλί αξίας 150 ευρώ.

Κάποια στιγμή, ο 57χρονος διαπίστωσε ότι πιάτα σαν τα δικά του πωλούνται στο διαδίκτυο. Άμεσα κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου, αστυνομικοί του οποίου κατάφεραν προχθές να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος του 35χρονου αλλοδαπού από την Αλβανία.

Ο αλλοδαπός φέρεται ως το άτομο που είχε αναρτήσει προς πώληση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης τα πιάτα που είχαν αφαιρεθεί από την κατοικία του 57χρονου.

Μάλιστα, 16 παραδοσιακά ροδίτικα πιάτα που είχαν αφαιρεθεί, βρέθηκαν στην κατοχή του 35χρονου και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Ο αλλοδαπός δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου, όμως με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

Πηγή: https://www.rodiaki.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ