Πτώση γουρούνας από γεφύρι στο δρόμο Ευαγγελίστρια-Ασώματος: Με πολλαπλά κατάγματα ζευγάρι Ελβετών τουριστών

16
31558

Πτώση γουρούνας με 2 τραυματίες στο γεφύρι από Eυαγγελίστρια προς Ασώματο συνέβη σήμερα το απόγευμα.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 3 οχήματα και 7 πυροσβέστες στο σημείο με κλήση του ΕΚΑΒ το οποίο και τους παρέλαβε, αλλά και της αστυνομίας για τα διαδικαστικά.

Πρόκειται για Ελβετούς τουρίστες, σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας υπέστη πολλαπλά κατάγματα, όπως και η γυναίκα.

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Περαστικα στον ανθρωπο. Δεν φταινε οι γουρουνες. Οι δρομοι και τα γεφυρια στα χαλια που ειναι.

    • Η ασχετοσυνη αυτών που τις οδηγούν και η ψυχική σας διαταραχή όταν πιάνετε τιμόνι φταίει. Βρήκαμε τώρα την καραμέλα φταίνε οι δρόμοι. Φταίνε οι δρόμοι που δεν μπορούμε να πάμε όσο πάει το γκάζι μας. Στο σημείο εκείνο η πινακίδα έχει όριο 20 χλμ.

  2. Πότε επιτέλους θα απαγορευτούν αυτές οι γουρούνες , με τις οποίες οι τουρίστες έχουν ατυχήματα , αφού δεν είναι εξοικιωμένοι με τέτοιου είδους τροχοφόρα.

  3. και όλοι όσοι έχουν τη δυνατότητα να πιέσουν ώστε να σταματήσει η ενοικίαση της γουρούνας. Η γουρούνα έχει διαφορετική οδική συμπεριφορά από το αυτοκίνητο, τη μηχανή ή το μηχανάκι. Και οι τουρίστες, σχεδόν όλοι, δεν είναι εξοικειωμένοι με την οδήγησή της.
    Όλες οι παραπάνω Υπηρεσίες έχουν μεγάλη ευθύνη για τους σκοτωμούς και τους τραυματισμούς που συμβαίνουν. Αλλά ποιούν τη νήσσα.
    Μέχρι πότε;

  4. Καποιοι σας ειχαμε προειδοποιηση Χατζημαρκο. Θα γινει το δευτερο γεφυρι Αγιου Βασιλειου.

  5. Γεφυράκι, στενό, πάνω σε στροφές, με ένα τεράστιο σαμαράκι και για την προστασία μας (λέμε τώρα…) ένα τοιχάκι 20 εκατοστών στη μία μεριά και στην άλλη ένα (από τα αμέτρητα) εντελώς ακατάλληλο προστατευτικό κιγκλίδωμα. Αλήθεια, δεν σας θυμίζει το γεφυράκι πριν το Ασκληπιείο πριν την τελευταία επέμβαση? Εκεί έπρεπε να χάσουν τη ζωή τους 3 νέοι άνθρωποι για να γίνει το αυτονόητο! Είστε ανίκανοι, ανεύθυνοι και απίστευτα επικίνδυνοι για όλους μας! Εάν δεν μπορείτε… ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ