Το Λύκειο των Ελληνίδων Καλύμνου αποχαιρετά την Σεβαστή Μαραγκού

0
5643

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥ

             Το Λύκειο των Ελληνίδων Καλύμνου αποχαιρετά σήμερα την Σεβαστή Μαραγκού. Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μας. Το άκουσμα του θανάτου της μας γέμισε θλίψη.

Η αγαπημένη μας Σεβαστή ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Σωματείου μας, το οποίο υπηρέτησε από τη θέση της Γενικής Γραμματέως και της Αντιπροέδρου Β’.

Σοβαρή, υπεύθυνη, συνεπής, χαμογελαστή, με σταθερό και μεστό λόγο στα εύκολα και στα δύσκολα του Σωματείου μας. Η παρουσία της διαρκής και ουσιαστική.. το ενδιαφέρον της για την πορεία του συνεχές.

Έτσι , όταν πια δεν υπέβαλε την υποψηφιότητά της  στις εκλογές μας το 2021, το νέο Δ.Σ. που προέκυψε αποφάσισε να την τιμήσει στη Γενική Συνέλευσή του τον Ιούνιο του 2022, για την όλη προσφορά της. Οι σοβαροί λόγοι της υγείας της όμως δεν της επέτρεψαν να παρευρεθεί. Γι’ αυτό αντιπροσωπεία του Δ.Σ. μαζί με την Επίτιμη Πρόεδρό μας κ. Μαύρου την επισκεφτήκαμε στο σπίτι της, παρουσία δε και των τριών παιδιών της προσφέραμε την τιμή που της άξιζε ως Επίτιμης Αντιπροέδρου πια του Λ.Ε.Κ. Πόσο το χάρηκε εκείνο το απόγευμα!

Ευτύχησε μαζί με τον σύζυγό της τον Άγγελο Μαραγκό να καμαρώσουν τα τρία τους παιδιά, τον Πέτρο, την Νομική και την Αγγελική, που εξελίχθηκαν σε άριστους επιστήμονες. Ακόμα πόσο χαιρόταν, όταν μας έλεγε και για τις προόδους και τις επιτυχίες των εγγονιών τους.

Όλες εμείς, η Επίτιμη Πρόεδρός μας κ. Μαύρου Καλλιόπη, οι παλαιότερες και οι νεότερες συνεργάτριές της, θα έχουμε στη μνήμη μας την αγάπη και την εκτίμηση που μας πρόσφερε και της ανταποδίδαμε.

Για όλα αυτά με συγκίνηση την αποχαιρετάμε σήμερα 07-07-2024 και ομόφωνα αποφασίσαμε:

  1. Να παραστούν τα μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία και να συλλυπηθούμε την οικογένειά της.
  2. Να την αποχαιρετήσει η Πρόεδρος του Σωματείου μας.
  3. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό της.
  4. Να δοθεί συμβολικό ποσό  στη μνήμη της στην Τράπεζα της Αγάπης, και
  5. Να δημοσιευθεί το παρόν στα τοπικά ΜΜΕ.

Καλό παράδεισο να έχεις αγαπημένη μας Σεβαστή. Θα σε θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και αγάπη.

 

Η Πρόεδρος

Κασσάρα-Τρικοίλη Καλλιόπη

τα μέλη του Δ.Σ.

και η Επίτιμη Πρόεδρος

Μαύρου Καλλιόπη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ