ΚΩΑΝ: Παρουσίαση της έρευνας του Δρ. Σ. Βαρελά για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Κω

25
8212


Παρουσία εκπροσώπων του τουρισμού, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση έρευνας με τίτλο » Σχεδιασμός , Υλοποίηση, και παρακολούθηση της τουριστικής προβολής και ανάπτυξης Δήμου Κω» με πρωτοβουλία του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΚΩ.Α.Ν.) τη Δευτέρα 08 Ιουλίου στις 18:00μ.μ. , στο Λαογραφικό Μουσείο Κω ( ΧΑΝΙ ) .
Η έρευνα διεξήχθη από τον ∆ρ. Σωτήριο Βαρελά, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στο πλαίσιο του έργου «Σχεδιασμός, Υλοποίηση και Παρακολούθηση της Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου της Κω», παρουσιάζοντας και αναλύοντας τις αγορές , το κοινό και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
Η σύνταξη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου μάρκετινγκ για το Δήμο Κω θέτει τις βάσεις για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας μέσω επιστημονικής προσέγγισης με σκοπό την βέλτιστη προβολή και αναβάθμισή του και αποτελεί παράλληλα ένα χρήσιμο εργαλείο, για όλους τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό, βοηθώντας στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας.

Πηγή: https://www.kostv.gr

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι ιστορίες για άγριους μας λέτε;Τι πληρώνουμε Θεέ μου.Δώστε τα λεφτά πάρτε κανένα σκουπιδιάρικο άτομα να φτιάξετε τη εικονα της πόλης.Τι θα προβάλετε ;Τα χαλια του νησιού;Εδώ έχουμε χιλιάδες επισκέπτες,ζωντανή διαφήμιση και εσείς μας δουλεύετε για να δικαιολογιέστε τα φράγκα που σας δίνουμε.Ένα απλό στην υγεία σας κορόιδα θα ήταν αρκετό.

  2. Μελέτες Μελέτες μελέτη εισηγήσεις μετά των εισηγήσεων. Χρόνια τώρα πολλα Χρόνια. Ο τουρισμός θέλει πράξεις όσο αφορά την ετοιμότητα του νησιού να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες του. Υποδομές Υποδομές Υποδομές τα άλλα τα κάνουν οι πράκτορες και τα ξενοδοχεία

  3. ένα σχέδιο χωρίς λόγο μια συναντηση για τα ματια του κοσμου, λεφτά πεταμένα, όταν τον χειμωνα του 2023 ο συγκεκρμενος δρ ελεγε οτι πρωτο στις παρατηρησεις των τουριστών είναι η καθαριότητα ο δημαρχος ενα χρόνο μετα έχει αφήσει το νησι μεσα στην βρώμα…τώρα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα τα ρίξει στην φωτιά και πριν την φωτιά τα έριχνε στο κράτος….ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ; ΠΟΣΑΑΑΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΩΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ

  4. εναλλακτικές μορφές τουρισμού!!!! τα τελευταία 20 χρόνια το ακούμε αλλά ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ!!! ΜΟΝΟ Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ! ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ALL INCLUSIVE EΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ.

  5. Δεν χρειαζομαστε μελετες. Χρειαζομασστε ενα στοπ για 5 χρονια σε νεες κλινες, και κατασκευη υποδομων.
    Νεος δρομος κω μαρμαρι δηλαδη διανοιξη του μεσοπαραλιακου με ποδηλατοδρομο.
    διανοιξη του δρομου με σηραγγα σε καποιο μηκος,λουτρα καρδαμαινα,
    μωλο κρουαζιεροπλοιων,
    επισκευη ολου του οδικου δικτυου,
    προπαντων ομως καθαριοτητα, στην πολη και στα χωρια. Μονιμα συνεργεια για τα χορτα.
    Ειναι ντροπιαστικη η σημερινη εικονα. Θα μου πειτε δεν εχουμε προσωπικο και δεν μπορουμε να προσλαβουμε.
    Δοστετα στους ιδιωτες με διαγωνισμους ενα χρονο πριν.
    Οσο για τους εποχικους οκταμηνιτες, να κανετε διαμαρτυρια παρασταση στον πρωθυπουργο, να σας τους δινουν μαρτιο και οχι αυγουστο.
    Ζητειστε απο τους ιδιοκτητες καθαρισμο των οικοπεδων και σε μη συμμορφωση επιβολη προστιμου.
    Και ανεβαστε οσο μπορειτε την παραγωγικοτητα των δημοτικων υπαλληλων. Πολλα ζητω?

    • αλλά η νυν δημοτική αρχή και που τα λες δεν σε ακούει
      και τον τρόπο να τα κάνουν να τους πεις ειναι τοσο ΠΕΡΉΦΑΝΟΙ και ΑΛΑΖΟΝΕΣ που δεν πρόκειται να τα κάνουν. Θα κλάψουν λιγάκι οτι προσπαθούν ΚΑΙ ΚΑΛΑ και τελειώνει εκεί το θεατράκι, αποτέλεσμα σε προσλήψεις, διαγωνισμούς, αυξηση παραγωγικότητας νέοι δρόμοι κτλ κτλ δεν θα δεις. Ατε καμια ασφαλτόστρωση ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

  6. την κωαν για να μασανε οι αχορταγοι.πληρωνουν δημοτικα τελη οι δημοτες!!!!!!!!

  7. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ … ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ
    ΕΙΜΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ , ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΟΙΡΟΤΕΡΑ ΕΓΩ ΕΑΝ ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΙΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ
    ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΗ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΑΙΖΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΤΡΥΠΕΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΙΣ ΚΩ …..

  8. Αναρχη δόμηση, έλλειψη στέγης, κίνδυνος λειψυδρίας, διαχείριση απορριμμάτων, κυκλοφοριακό ειναι λεξεις μαλλον αγνωστες για εσας κυριε Βαρελα μου….Good wines!

  9. Ο καθαρισμός δίνεται σε ιδιώτη.. γιατί ο ιδιώτης μπορεί ευκολότερα να βρει προσωπικό.
    Βρε έχετε και μούτρα και κυκλοφορείτε.
    Η χειρότερη δημοτική αρχή. Τέλος

    • ο μεγαλύτερος λαπάς είναι ο δημαρχουκος. άσχετος, πολυλογας, σε σημείο ανοησίες, μπαρουφολογος. εξάλλου το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.

  10. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΝΗΣΙ..
    Με τετοιους ψηφοφορους…εχουμε και τους αντιστοιχους ψηφισμενους….
    Τελικα ποση αληθεια κρυβει το ρητο…#Απο ενα IQ και κατω…ζεις ευτυχισμενος#!!

  11. Ποιο ακριβώς νησί να προβάλετε ? Το νησί που εσείς καταστρέψατε τελείως με την αμάθεια και την τεμπελιά σας ??? Αίσχος Θεοδόση … αίσχος . Ούτε να σε βλέπουμε δε θέλουμε

  12. ..κ αυτοί μου λένε,μανα`μ τι σαι συ γλυκειά γκαρσόνα φέρε μας κρασί (μπόμπες)…οκάδες με μεζέ χωρίς ποτέ να δίνω βερεσέ..
    η τύχη ενός ευλογημένου τόπου κατάντησε να είναι συνυφασμένη με το .. σκύψιμο.

    https://youtu.be/7ktd3xRPwpo?si=z4-ZTdgs-26gqSMV

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ