Πρόσκρουση και ανατροπή βαν στον επαρχιακό με ελαφρά τραυματίες

13
26055

Πρόσκρουση σε τοιχίο και ανατροπή βαν με επιβάτες σημειώθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι το μεσημέρι στην επαρχιακή οδό στο ύψος της μάντρας Ατσά.

Με κατεύθυνση από χωριά προς Κω, στη στροφή όπου έχουν συμβεί και άλλα παρόμοια ατυχήματα.

Άμεσα έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος η τροχαία,  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο μοτοσυκλετιστής διασώστης για τους ελαφρά ευτυχώς τραυματισθέντες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. το σημαντικότερο είναι χτύπησε ούτε ένας…..τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα πρέπει να είναι …..ιδιωτικά τρέχουνε πάρα πολύ τα έχω πετύχει πάρα πολλές φορές στο δρόμο και πάνε του σκοτωμού… και επειδή δεν λέμε μόνο λόγια υπάρχουν και πολλά βίντεο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο με προσπέραση 4και5 αυτοκίνητα συνεχόμενα και αν δεν απατώμαι το οδηγούν και ενστολοι η οποία άνθρωποι βγάζουν ένα έξτρα μεροκάματο…. λάθος σωστο αυτή είναι η πραγματικότητα!!!!

  2. Ναι, η στροφή φταίει που τα αυτοκίνητα τα οδηγούν…..!!
    Η ταχύτητα προσαρμόζετε ανάλογα τις συνθήκες του δρόμου και του οδοστρώματος, αν φυσικά διαθέτεις την απαιτούμενη νοημοσύνη για αυτό το σκοπό!!

  3. θα λένε πάλι ότι χρειάζονται κάμερες, ενώ αυτό που πραγματικα φταίει είναι οι δρόμοι οι λακούβες και οι κακοτεχνίες

  4. Το οριο στα 20 χλμ στον επαρχιακο και στην πολη να κατεβαινει ο οδηγος απο το αυτοκινητο και να το σπρωχνει μεχρι να παει στον προορισμο του!

  5. Φταίμε εμείς οι οδηγοί, αλλά οι Άρχοντες ποτέ. Κράτος, Πειριφέρειες, Δήμοι, κλπ.
    Από την Πειραιώς μέχρι την ευθεία μετά την λίμνη, πόσες επιχειρήσεις υπάρχουν δεξιά και αριστερά; Δεκάδες.
    Στο μέση διπλή διαχωριστική γραμμή (ΚΟΚ), σωστά; Ωραία, αυτός που στρίβει να μπεί και αυτός που βγάινει από που θα πάει; Δες Λιντλ, Σκλαβενίτη, κλπ.
    Πάσα υπόδειξη δεκτή από τους φωστήρες που αναφέρω παραπάνω……

    • αν έχεις πάρει κανονικό δίπλωμα ξέρεις ότι η διπλή γραμμή είναι σαν να υπάρχει τοίχος.Δεν την πατάμε.Αν την πατήσεις είσαι υπευθηνος.Ναι χρειάζονται κυκλικοί κομβοι να γίνονται αναστροφής.

      • γιαυτο πας μεχρι τον κομβο της αντιμαχειας για να επιστρεψεις για να μην πατησεις διπλη γραμμη

  6. ΗΜΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΧΑΛΚΩΜΑΝΙΑ !!ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΔΕ ΘΑ ΖΟΥΣΑ ΤΩΡΑ !!!ΛΕΤΕ ΕΥΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΠΕΡΝΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ? ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!!ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ!!ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ !!ΑΥΤΟΙ ΑΜΑ ΔΕ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ !!ΔΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!!ΜΟΝΟ ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ