Στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTV με τον Γιώργο Βενέρη ήταν καλεσμένη η Ισιδώρα Τραχιλίδου Executive Chef Επίτιμο Μέλος της Επιτροπής του Ανθολογίου της Ελληνικής Γαστρονομίας. Η Chef έφτιαξε από την υπέροχη περιοχή της παραλίας στην Κατερίνη το προφιτερόλ «όνειρο» 5 αστέρων που βραβεύτηκε από το Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας.
Παράλληλα παρασκεύασε και το γνωστό επιδόρπιο «Παύλοβα». Είναι ένα επιδόρπιο με βάση τη μαρέγκα που πήρε το όνομά του από τη διάσημη Ρωσίδα μπαλαρίνα Άννα Παύλοβα. Ένα επιδόρπιο με τραγανό εξωτερικό και μαλακό, ελαφρύ εσωτερικό που συνήθως γαρνίρεται με φρούτα και κατά προτίμηση με σαντιγί.Το επιδόρπιο πιστεύεται ότι δημιουργήθηκε προς τιμήν της χορεύτριας, είτε κατά τη διάρκεια ή μετά, από μία από τις περιοδείες της στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία το 1920.