Η. Χρυσόπουλος: «Είμαστε στη διαδικασία έκδοσης οικοδομικής άδειας για το νέο νοσοκομείο» |Το αργότερο μέσα στο 2027 θα λειτουργεί

26
21297

Ηλίας Χρυσόπουλος, υποδιοικητής νοσοκομείου Κω:

«Είμαστε στη διαδικασία έκδοσης οικοδομικής άδειας για το νέο νοσοκομείο»

«Το αργότερο μέσα στο 2027 θα λειτουργεί – Κάνουμε μια πρόβλεψη για τα επόμενα 50 χρόνια»

 

 

«Τον Ιούνιο του 2024 θα είμαστε έτοιμοι για τον διαγωνισμό»

 

«Το ίδιο το νοσοκομείο, αυτή καθεαυτή η ύπαρξη του, η στελέχωσή του, ο εξοπλισμός του σε μηχανολογικό και λοιπό εξοπλισμό σε σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων και περίθαλψης των ασθενών,  θα προσελκύσει και γιατρούς»

 

«Αυτό που έχει συμβεί με τα χειρουργεία είναι μία τεχνικά στημένη ιστορία για να δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα»

 

«Κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς αγροτικό γιατρό τα χωριά»

 

Ομάδα μηχανικών – τεχνικών της ΚΤΥΠ, που απαρτίζεται από Μηχανικούς και ειδικούς στη Βιοϊατρική Τεχνολογία, επισκέφθηκε το νοσοκομείο Κω το τριήμερο 20 – 22 Νοεμβρίου 2023, προκειμένου, όπως δήλωσε στον «Σ» ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Ηλίας Χρυσόπουλος, να  διερευνηθούν και συζητηθούν με τους αρμόδιους τα θέματα του κτιριολογικού προγράμματος και του εξοπλισμού του νέου νοσοκομείου.

Ο υποδιοικητής του νοσοκομείου μας ενημερώνει για τη σύσκεψη στο δημαρχείο, για το πού βρίσκεται η υπόθεση με το οικόπεδο στο Λινοπότι (ακόμα δεν έχει γίνει η διευθέτηση του ρέματος), καθώς και για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των διαδικασιών της κατασκευής του. Δηλώνει ότι, το νέο νοσοκομείο γίνεται με πρόβλεψη 50ετίας, διαβεβαιώνει ότι θα είναι πολύ σύγχρονο ενώ εκτιμά πως, «το ίδιο το νοσοκομείο, αυτή καθεαυτή η ύπαρξη του, η στελέχωσή του, ο εξοπλισμός του σε μηχανολογικό και λοιπό εξοπλισμό σε σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων και περίθαλψης των ασθενών,  θα προσελκύσει και γιατρούς».

Άλλωστε, όπως επαναλαμβάνει, το νέο νοσοκομείο θα είναι νοσοκομείο αναφοράς για το βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσου, ενώ πιστεύει πως, θα είναι έτοιμο και θα λειτουργεί το αργότερο μέσα στο 2027.

Παράλληλα, σχετικά με τα τακτικά χειρουργεία, δηλώνει ότι, αυτό που έχει συμβεί είναι μία τεχνικά στημένη ιστορία για να δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα, διαβεβαιώνοντας πως, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και τα χειρουργεία γίνονται κανονικά. Τέλος, εξακολουθεί να παραμένει ως απειλή το να μείνουν τα χωριά χωρίς αγροτικούς γιατρούς.

 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

Ερ: Κύριε Χρυσόπουλε, για ποιο λόγο μας επισκέφθηκε το κλιμάκιο της ΚΤΥΠ. Α.Ε. (Κτιριακές Υποδομές);

Η.Χ.: Το κλιμάκιο της ΚΤΥΠ επισκέφτηκε το νοσοκομείο και την Τετάρτη το πρωί (22/11/2023) , είδε και τον δήμαρχο. Η ΚΤΥΠ έχει πάρει εντολή από το υπουργείο Υγείας και μάλιστα έχει πάρει και ένα ποσό για αυτή τη δουλειά, για να προετοιμάσει τον φάκελο για την έκδοση της οικοδομικής άδειας του νοσοκομείου. Άρα, η ΚΤΥΠ επισκέφθηκε το νοσοκομείο για να δει, με βάση τον οργανισμό λειτουργίας του, τί κλινικές έχουμε, ποιες κλινικές έχουμε σκοπό στο μέλλον να προσθέσουμε, άρα θα κάνουμε τροποποίηση του οργανισμού λειτουργίας, και πρέπει να κάνει μια κατανομή των τετραγωνικών μέτρων που προβλέπονται με βάση την υπό έκδοση οικοδομική άδεια, στις κλινικές και στα τμήματα.

Ερ: Απ’ όσα γνωρίζω, δεν υπάρχει ούτε προμελέτη του έργου.

Η.Χ.: Προμελέτη δεν χρειάζεται. Αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία της λύσης των διαδικαστικών που χρειάζονται. Καταρχήν πρέπει να γίνει η διευθέτηση του ρέματος. Υπάρχει ένα ρέμα, όπως γνωρίζουμε όλοι, μέσα στο οικόπεδο, άρα πρέπει να γίνει η διευθέτησή του, την οποία έχει αναλάβει ένα τεχνικό γραφείο από τη Ρόδο και από εξ όσων γνωρίζω, είναι στο τελείωμα της διαδικασίας.
Αφού γίνει, λοιπόν, η διευθέτηση του ρέματος, μετά πρέπει να γίνουν επίσης κάποιες άλλες διαδικασίες. Αυτά είναι θέματα τεχνικά και πολεοδομικά που δεν τα γνωρίζω ακριβώς. Τα σχέδια του νοσοκομείου επί της ουσίας είναι έτοιμα. Αυτό που μας λείπει αυτή τη στιγμή είναι τα διαδικαστικά.  Μέσα στην εβδομάδα κατ΄ αρχήν, θα πάει αρχαιολογία και θα κάνει τομές, γιατί θέλουμε οπωσδήποτε και μια βεβαίωση από την αρχαιολογία. Άρα, λοιπόν, είμαστε στη διαδικασία της έκδοσης της οικοδομικής άδειας. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να προηγηθούν κάποιες άλλες. Πρέπει να πάρουμε παραδείγματος χάρη χαρτί από το δασαρχείο, από την αρχαιολογία, κ.λ.π.

Ερ: Απ’ όσο θυμάμαι, σύμφωνα με δηλώσεις κυβερνητικών βουλευτών, η μελέτη του νέου νοσοκομείου θα ήταν έτοιμη από τον Ιούνιο του 2021. Το αναφέρω αυτό διότι, όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ακούσει πάρα πολλά…

Η.Χ.: Η μελέτη είναι όντως έτοιμη, το είπα κι εγώ προηγουμένως. Όταν λέμε μελέτη, εννοούμε το κτιριακό κομμάτι. Ο σχεδιασμός για το νέο νοσοκομείο υπάρχει. Απλά,
γίνεται η κατανομή, όπως είπα, των τετραγωνικών μέτρων. Να  δώσω ένα παράδειγμα για να το καταλάβουμε. Η ΜΑΦ θα έχει πόσες κλίνες; 4, 8; Άρα, πόσα τετραγωνικά θα χρειαστεί; Τα εξωτερικά ιατρεία, τα ΤΕΠ, πόσες θέσεις θα έχουν; 11. Στις 11 αυτές θέσεις πόσα τετραγωνικά θέλουμε;
Η μελέτη των κτιριακών εγκαταστάσεων, δηλαδή, το πώς θα είναι το νοσοκομείο, υπάρχει.  Προσωπικά το είδα και σε 3D απεικόνιση προχθές. Όχι αυτό που είχε δείξει ο δήμαρχος προεκλογικά, σε μια άλλη 3D απεικόνιση.
Ερ: Έχουν πει ότι, το νέο νοσοκομείο της Κω θα γίνει στο πρότυπο του νοσοκομείου της Λευκάδας.

Η.Χ.:  Τώρα πλέον μιλάμε για 3D απεικόνιση του νοσοκομείου της Κω.

Ερ: Αυτά όλα που λέτε, τα τετραγωνικά μέτρα, το πόσες κλίνες θα χρειαστούν κ.λ.π.,  δεν βγαίνουν με βάση την «κίνηση»  ενός νοσοκομείου ή με πληθυσμιακά κριτήρια;

Η.Χ.: Βεβαίως, γι αυτό και ο λόγος της επίσκεψης των στελεχών των Κτιριακών Υποδομών, της ΚΤΥΠ. Τα στελέχη της ήρθαν εδώ, μίλησαν με τη διοίκηση του νοσοκομείου, πήραν στοιχεία από το υπάρχον νοσοκομείο, μίλησαν με τμηματάρχες, με διευθυντές και προϊσταμένους τμημάτων. Συνέλεξαν, λοιπόν, όλη αυτή την πληροφορία. Αναφερθήκαμε στο κομμάτι των επισκεπτών που επισκέπτονται το νησί της Κω, γιατί πρέπει να το λάβουμε και αυτό υπόψη και όπως ειπώθηκε και στην συνάντηση που είχαμε με τον δήμαρχο, γίνεται μια πρόβλεψη 50ετίας. Κάνουμε μια πρόβλεψη δηλαδή για το νοσοκομείο, το οποίο θα κατασκευαστεί στο Λινοπότι  για τα επόμενα 50 χρόνια.
Ερ: Για να κλείσουμε το θέμα αυτό, ποια είναι τα επόμενα βήματα; Ποιο το χρονοδιάγραμμα, τί σας είπαν τα στελέχη της ΚΤΥΠ;
Η.Χ.: Πιστεύουμε όλοι και τα στελέχη της ΚΤΥΠ, ότι, κάπου τον μήνα Ιούνιο του 2024 θα είμαστε έτοιμοι για ανάθεση, για διαγωνισμό δηλαδή.
Ερ:  Επειδή έχουν ειπωθεί πάρα πολλές ημερομηνίες για το νέο νοσοκομείο, πονηρά σκεπτόμενη, σας ρωτώ, μήπως η επίσκεψη της ΚΤΥΠ είναι μια τακτική της κυβέρνησης για να καθησυχάσει τα πνεύματα; Διότι η κατάσταση στο υφιστάμενο νοσοκομείο είναι δεν είναι και η καλύτερη… Το όλο θέμα κύριε Χρυσόπουλε μου θυμίζει την παροιμία που λέει, εδώ δεν έχουμε να φάμε, ραπανάκια για την όρεξη ζητάμε;
Η.Χ.: Αγαπητή μου Άννα, με όλο το σεβασμό, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.

Ερ: Μα, μέσα από τις διαφωνίες και τον διάλογο βγαίνουν συμπεράσματα. Αλίμονο εάν δεν υπήρχαν.

Η.Χ.: Η επίσκεψη της ΚΤΥΠ είναι ουσιαστική. Γίνεται στα πλαίσια της συλλογής στοιχείων για να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθε και βέβαια για να συζητήσουμε και με τον δήμαρχο, αλλά και με τους λοιπούς φορείς το διαδικαστικό κομμάτι. Εμείς με τα στελέχη της ΚΤΥΠ κάναμε μια συνάντηση στο δημαρχείο και ήταν εκεί η προϊσταμένη της Πολεοδομίας, ο Περιβαλλοντολόγος κ. Χόνδρος, ο δήμαρχος κι άλλοι. Αυτά δεν γίνονται για το θεαθήναι, αυτά έχουν ουσία, γίνονται για πολύ σοβαρό και ουσιαστικό λόγο γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να πάμε παρακάτω.
Ερ: Με δεδομένο ότι, κάποια στιγμή θα έχουμε νέο νοσοκομείο, αυτό  θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους γιατρούς όπως υποστηρίζεται; Το ρωτάω διότι, όπως γνωρίζετε και εσείς πολύ καλά, νοσοκομεία πρώτης γραμμής ή καινούργια, όπως της Λευκάδας, της Ρόδου, κ.ά., δεν έχουν τη στελέχωση που θα έπρεπε να έχουν. Πώς το σχολιάζετε;
Η.Χ.: Προσωπικά πιστεύω ότι, η κατασκευή ενός νέου νοσοκομείου σύγχρονου, γιατί το νοσοκομείο μας θα είναι πολύ σύγχρονο, πιστέψτε με, θα είναι πολύ σύγχρονο… Αυτά τα οποία έχουμε συζητήσει με τα στελέχη της ΚΤΥΠ, γιατί δεν είναι μόνο μηχανικοί, θέλω να το διευκρινίσω αυτό, είναι άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με τον εξοπλισμό των νοσοκομείων. Μιλάμε για πολύ σύγχρονα εργαλεία, πολύ σύγχρονες μεθόδους, πολύ σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης και παρακολούθησης των ασθενών. Άρα μιλάμε για ένα πολύ, πολύ σύγχρονο νοσοκομείο.
Το θέμα της στελέχωσης είναι ένα κομμάτι το οποίο πιστεύω ότι το ίδιο το νοσοκομείο, αυτή καθεαυτή η ύπαρξη του, η στελέχωσή του, ο εξοπλισμός του σε μηχανολογικό και λοιπό εξοπλισμό σε σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων και περίθαλψης των ασθενών,  θα προσελκύσει και γιατρούς. Έπειτα, έχω πει πολλές φορές ότι, το νοσοκομείο  αυτό θα είναι νοσοκομείο αναφοράς. Θα είναι, δηλαδή, ένα νοσοκομείο στο οποίο θα αναφέρεται όλο το βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσου. Ήδη συζητάμε και με την ΚΤΥΠ ότι σε ένα κομμάτι του οικοπέδου θα γίνουν ξενώνες, οι οποίοι θα φιλοξενούν τους επισκέπτες από Κάλυμνο, από Λέρο, από Πάτμο κ.λ.π. Το νοσοκομείο θα έχει 8 θέσεις ΜΑΦ. Είναι πολύ σημαντικό.
Ερ: Είπατε ότι, καλώς εχόντων των πραγμάτων αρχές καλοκαιριού θα γίνει η διαγωνιστική διαδικασία. Από κει και πέρα, βάσει εμπειρίας των ανθρώπων της ΚΤΥΠ, πόσος χρόνος εκτιμάται ότι θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί και να εξοπλιστεί;
Η.Χ.:  Όπως είχα πει και παλαιότερα, πιστεύω ότι, 31/12/2025 θα έχουμε τελειώσει τα μπετά. Αυτή είναι και η εκτίμηση των ανθρώπων της ΚΤΥΠ. Άρα, εάν θα έχουμε τελειώσει τα μπέτα, θα μένουν πιθανόν οι λοιπές εργασίες. Πιστεύω, λοιπόν ότι, το αργότερο μέσα στο 2027 το νέο νοσοκομείο θα μπορούμε να πούμε ότι θα λειτουργεί.

Ερ: Ας έρθουμε στο υφιστάμενο. Τι συμβαίνει κύριε Χρυσόπουλο με τα χειρουργεία;  Διάβασα στο «Βήμα της Κω» ότι, τα τακτικά χειρουργεία είναι στον αέρα λόγω έλλειψης γιατρών.
Η.Χ.: Δεν είναι έτσι; Αυτό που έχει συμβεί με τα χειρουργεία είναι μία τεχνικά στημένη ιστορία για να δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα. Δεν θέλω να επεκταθώ όμως, πραγματικά Άννα δεν θέλω να επεκταθώ.

Ερ: Μα, είναι πολύ σοβαρά αυτά που λέτε.

Η.Χ.:  Δεν υπάρχει η έλλειψη γιατρών, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε καρδιολόγο. Έχουμε έναν καρδιολόγο και δεν έχουμε δυο καρδιολόγους. Όπως ξέρουμε, για να μπει κάποιος στο χειρουργείο πρέπει να υπάρχει μια κάποια λογική εξέταση, ότι ο άνθρωπος είναι καρδιολογικά σε καλή κατάσταση και μπορεί να κάνει το χειρουργείο του. Επειδή, λοιπόν, εμείς έχουμε έναν καρδιολόγο, κάποιοι θυμήθηκαν τώρα να βάλουν θέμα καρδιολογικών εξετάσεων για τα χειρουργεία, όταν τόσα χρόνια τα χειρουργεία γίνονται όπως γινόντουσαν. Εγώ, λοιπόν, δεν λέω ότι η ασφάλεια του ασθενούς δεν είναι πρώτιστη. Είναι το πρώτο και αυτό πρέπει να προσέχουμε. Προτείναμε ως διοίκηση: 11 μέρες κάνει εφημερίες ο καρδιολόγος; 11 μέρες θα γίνονται χειρουργεία από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα τα κάνουμε και νύχτα τα χειρουργεία. Στην Αθήνα γίνονται και τη νύχτα και θεοσκότεινα και τα μεσάνυχτα. Ας τα κάνουμε λοιπόν. Αρνήθηκαν.
Ερ: Και τώρα;
Η.Χ.: Είπαμε να υπάρχει ιδιώτης καρδιολόγος ο οποίος θα δίνει το καρδιολογικό έγγραφο, την επάρκεια, δηλαδή, την καλή κατάσταση του ασθενούς καρδιολογικά, και τί μας ζήτησαν; Να παρίσταται ο ιδιώτης καρδιολόγος μας στο χειρουργείο, λες και ο καρδιολόγος του νοσοκομείου παρίσταται  μέσα στο χειρουργείο. Γι αυτό λέω λοιπόν ότι αυτά τα τεχνικά κολπάκια που κάνουν κάποιοι να τα κόψουν και να σοβαρευτούν. Αυτή τη στιγμή  πάντως, δεν υπάρχει πρόβλημα. Σήμερα (Τετάρτη, 22/11/2023) γίνονται χειρουργεία κανονικά  και σας διαβεβαιώνω ότι ο καρδιολόγος δεν  εφημερεύει.
Ερ: Τις υπόλοιπες ημέρες που δεν εφημερεύει ο καρδιολόγος, τι γίνεται;

Η.Χ.: Εάν παραστεί ανάγκη, ο άνθρωπος έρχεται. Και πρέπει να το πούμε και αυτό ότι, ο άνθρωπος πραγματικά όταν παραστεί ανάγκη είναι παρών. Εμείς βέβαια έχουμε κάνει ήδη ενέργειες για να φέρουμε και δεύτερο καρδιολόγο. Το είχαμε κάνει από το καλοκαίρι, αλλά προσπαθούμε τώρα να φέρουμε έστω και με μετακινήσεις, όπως κάνουμε δηλαδή με τους παθολόγους, να έχουμε μόνιμα ένα δεύτερο καρδιολόγο μέχρι να δούμε τι θα γίνει με την προκήρυξη.

Ερ: Μάλιστα. Για όλα αυτά που λέτε κύριε Χρυσόπουλε, θα πρέπει να πάρει θέση ο σύλλογος των νοσοκομειακών γιατρών. Κλείνοντας πείτε μου, υπάρχει κάτι νεότερο για τα αγροτικά ιατρεία των χωριών; Γιατί στην τελευταία συνέντευξη μου είχατε πει ότι σιγά σιγά φεύγουν οι γιατροί, τελειώνει η θητεία τους και θα μείνουμε χωρίς αγροτικούς.
Η.Χ.: Αυτή είναι η αλήθεια. Η τελευταία επαφή που είχα με το υπουργείο Υγείας για τους αγροτικούς γιατρούς ήταν ότι, μέσα σε 5 – 10 μέρες το πολύ, θα είχε λυθεί το πρόβλημα. Βέβαια, δεν το βλέπω για να είμαι ειλικρινής. Ευελπιστώ ότι σύντομα θα λυθεί.

Ερ: Κινδυνεύουν, δηλαδή, να μείνουν χωρίς αγροτικό τα χωριά.

Η.Χ.: Ναι.

 

 Πηγή: Εφημερίδα ΣΤΑΘΜΟΣ

 

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ……ΗΜΟΥΝ ΓΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ !!
    ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ?
    ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ….

  2. Θα πρεπε να ντρεπεσαι να λες οτι δεν υπαρχει προβλημα με τα χειρουργεια και τον εναν καρδιολογο. Τραβα πες στο στους τραυματιες τροχαιου που δεν χειρουργηθηκαν ολα αυτα τα χρονια!!!

  3. Η Μιραντα και ο νεοδημοκράτης που ειναι τώρα να σχολιασουν και να δικαiολογησουν τα… αδικαιολογητα;

  4. το καλύτερο είναι να φέρετε γιατρούς όχι να φτιάξει το καινούργιο νοσοκομείο να συντηρήσετε αυτό που έχουμε.

  5. Αυτά δηλώνουν όσοι είναι άσχετοι και επικίνδυνοι διορισμένοι στις Διοικήσεις των Νοσοκομείων.

  6. καντε κατι να ερθει κ προσωπικο , γιατροι κ νοσηλευτες , οκ ενα καινουργιο κτηριο αλλα αμα ειναι αδειο τι να το κανεις? και αλλαγη διοικησης χθες , χρυσοχοιδη ξυπνα πηγες στο μεταξα στο βενιζελιο, στην ρημαδα την Κω ποτε θα ερθεις να δεις τα μαυρα χάλια που ηγεισαι?

  7. κανείς δεν είπε να παρευρίσκεται καρδιολόγος στο χειρουργείο. να υπάρχει όμως η δυνατότητα να συνδράμει εάν υπάρξει καρδιολογικό πρόβλημα είτε την ώρα του χειρουργείου είτε μετεγχειρητικά. είστε επικυνδικοι ως διοίκηση. δεν σκέφτεστε την ασφάλεια των ασθενών. κοιτάτε μόνο την κομματική σας βολή. τουλάχιστον μην τα λέτε αυτά γιατί συγουρα θα ανοίξει θέση στη Λέρο.

  8. Μέχρι το 2027 κύριε χρισοπουλε οι άνθρωποι που θα γιατρευονται; έχετε να δώσετε κάποια λύση..

  9. Είναι ντροπή σας!!! ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ !!! Παλιοανωμαλια!! Πώς θα λειτουργήσει ρε////// το νοσοκομείο??? Τι εννοείτε ότι θα λειτουργεί?? Ότι θα πατάμε το διακόπτη και θα ανάβει το φως??? Γιατρούς που θα βρουμε??? Εκεί που τους βρίσκουμε και τώρα???? Το κέντρο υγείας Αντιμάχειας γιατί δεν λειτουργει εδώ και 15 χρόνια??? Χρυσοπουλε και λοιποί, εσείς μια χαρά βολευεστε!!! Ότι χρειαστεί πάτε στην Αθήνα και όλα κομπλέ!! Ακόμα και για εξετάσεις αίματος Αθήνα πάτε! Το σηκώνει η τσέπη σας και καλά κάνετε και μας έχετε γραμμένους εμάς!!! Μη λέτε ////ριες όμως στον κόσμο γιατί έτσι όπως το πάτε το 2027 εαν δεν έχει νοσοκομείο έτοιμο τότε να πάμε να τσιμέντοσούμε……..μπας και στεριωσουν τα θεμέλια!!!

  10. ΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΦΤΑΙ ΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΟΠΟΙΟς ΕΡΘΕΙ
    ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ………ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

  11. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ! ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ? ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ? ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ!!

  12. έλατε πια που παραπονιέστε για τα πάντα. Θα είναι τόσο σύγχρονο που δε θα χρειάζεται γιατρούς!

  13. Σημαντικό είναι να υπάρχουν γιατροί και σωστή (ποτέ κομματική) διοίκηση.

  14. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα,ωραίο τραγούδι για πονεμένους πολίτες

    70 κλίνες είχαμε και με τόσες πάλι μένουμε για τις ανάγκες των δεκαετιών που έρχονται.

  15. Εσυ κύριε Χρυσοπουλε και όλη η παρέα σου έχετε εναλλακτικές τρέχετε στην Αθήνα για γιατρούς όπως και το κολληταρι σου ο δήμαρχος έχετε φράγκα εμάς μας σκεφτήκατε που φοβαμαστε και απεξω να περάσουμε

  16. Βάλτε το καμία υποθήκη να πάρετε κάνα δάνειο μόλις το χτίσετε… Έχουμε αφήσει τις τύχες μας στους τυχάρπαστους τυχοδιώκτες…

  17. … Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως οι ανίκανοι του κόμματος μας τους άφησαν ακόμα στην καρέκλα παρόλες τις αλλαγές που έχουν κάνει σε όλα τα νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα. Είσαι τόσο καλοί και αναντικατάστατοι ή …..εδώ ο παππάς εκεί ο παππάς που είναι ο παππάς? το γνωστό παλιό παιχνίδι? Και αυτό όμως τζόγος είναι όπως και η παρουσία σου. Κατά τα άλλα η καταστροφή της υγείας συνεχίζεται!!!! Άχρηστοι //// ξεγκρεμιστείτε!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ