Το μακάβριο παιχνίδι του Άδωνι με τα τρενάκια: Μπουουουουμ το μικρό τρένο… (video)

0
2633

Το 2015 και σε ένα κρεσέντο προπαγάνδας, ο Άδωνις σε μια μακάβρια προσπάθεια να μας πείσει ότι… “έχουμε τρείς ημέρες να σώσουμε το μέλλον μας”, έβαζε δυο τρένα να συγκρούονται.

Ο τότε υποψήφιος της Ν.Δ. επιστράτευσε ένα «προφητικό»παράδειγμα με παιδικά παιχνίδια για να πείσει τον κόσμο για το «κακό» που επίκειται αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πήρε, λοιπόν, δύο τρένα και τα έθεσε σε τροχιά… σύγκρουσης, για να περιγράψει τη «σύγκρουση» Ελλάδας – ΕΕ, λέγοντας: «αν το μεγάλο τρένο συγκρουστεί με το μικρό τρένο, τι λέτε να γίνει; Μπουμ το μικρό τρένο!»

Και προσθέτει: «Αυτή είναι η Ελλάδα. Και εμείς θα είμαστε μέσα σε αυτό το τρενάκι επειδή θα έχουμε αποφασίσει να εκλέξουμε πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.».

Ο Παπαδάκης τσακώθηκε με τον Άδωνι: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»

Ο Παπαδάκης τσακώθηκε με τον Άδωνι: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»

Έξαλλος έγινε ο δημοσιογράφος με τους χαρακτηρισμούς του υπουργού σχετικά με όσα είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα» και μεταξύ άλλων μίλησε και για την ασύλληπτη τραγωδία στα Τέμπη.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης δημιουργήθηκε ένταση με τον υπουργό ανάπτυξης να τονίζει μεταξύ άλλων: «Δούλευε ο πίνακας;» με την δημοσιογράφο να απαντάει: «Μπορούσε ο σταθμάρχης να διαπιστώσει την πορεία των τρένων για μια απόσταση 5 χιλιομέτρων, έτσι λένε».

«Πώς μπορούσε αφού δεν δούλευε ο πίνακας; Γιατί θέλετε να κάνουμε τέτοια πράγματα σε μια Ελλάδα που πονάει; Για λαϊκισμό. Δεν το λέω σε εσάς κύριε Γρηγοριάδη, στην κυρία Αναστασοπούλου το λέω», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μη φωνάζετε κατ’ αρχάς, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι εννοείται «λειτουργεί», την δουλειά μου προσπαθώ να κάνω», του απάντησε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Αυτό που κάνετε είναι χυδαίο και θα απαντήσω και για τον κύριο Πορτοσάλτε μετά», της απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ