Η 1η περιοδεία της Παράταξης «Όραμα & Δράση» στο κέντρο της πόλης Αμέσως μετά το Πάσχα ξεκινά τη λειτουργία του το εκλογικό κέντρο (ΦΩΤΟ)

12
1641

Η πρώτη περιοδεία της Παράταξης

«Όραμα & Δράση» στο κέντρο της πόλης

Αμέσως μετά το Πάσχα ξεκινά τη λειτουργία του το εκλογικό κέντρο (Ελ. Βενιζέλου & Οσίου Χριστοδούλου)

Μια ζεστή αγκαλιά και μια θερμή χειραψία, περίμενε την υποψήφια Δήμαρχο Ιωάννα Ρούφα – Έψιμου και τους υποψήφιούς της, στην πρώτη περιοδεία που πραγματοποίησαν στο κέντρο της πόλης, αμέσως μετά την πρώτη Ανάσταση, το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου.

Τόσο οι επιχειρηματίες, όσο και οι πελάτες των καταστημάτων, ευχήθηκαν «καλή δύναμη» και «καλή επιτυχία» στα στελέχη του «Οράματος & Δράση». Η Ιωάννα ευχήθηκε από καρδιάς, «Καλή Ανάσταση» στα σπιτικά όλων και «Καλή Ανάσταση» στον τόπο μας.

Αμέσως μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του και το εκλογικό κέντρο της Παράταξης, που βρίσκεται στη γωνία των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Οσίου Χριστοδούλου (απέναντι από το κατάστημα Χαρίτου), ενώ τα εγκαίνια προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ με ΌΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ της ΚΩ που μας ΕΝΩΝΕΙ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι εφιάλτες τα κουρέματα και οι άδειοι τενεκέδες τα βρήκαν για την δεύτερη Κυριακή.
    Μακρια

  2. Έγιναν ενέργειες και από τις 3 το μεσημέρι σήμερα, και κάθε τρία τέταρτα, να γίνεται και από 1 Ανάσταση σε διαφορετική εκκλησία, για να προσέρχονται (πρώτη σειρά φυσικά) οι υποψήφιοι.

  3. Γιατί ΟΧΙ στον Κυρίτση. Γιατί πέρασαν πέντε ολόκληρα χρόνια και το παλιό στάδιο Ανταγόρας παραμένει στα μαύρα του τα χάλια. Μας το είχε υποσχεθεί και δεν το έκανε. Αθέτησε την υπόσχεση του.

  4. Παιδια να χαιρετάτε ολο τον κοσμο.Γιορτες είναι και όχι μονο οσους πιστευετε ότι σας ψηφιζουν.Απογοητευση.

  5. Φάε λοιπόν στην μούρη τον γραμματέα 1 του ΠΑΣΟΚ και τον γραμματέα 2 αφού δεν θέλεις «εφιάλτες τα κουρέματα και οι άδειοι τενεκέδες ¨»

  6. κυρία Ρούφα 5 χρόνια στην αντιπολίτευση και 1η φορά σας είδαμε στην πόλη να μιλάτε με ανθρώπους. Πως θέλετε να σας ψηφίσουμε. Ας σας ψηφίσει μόνο το Πυλί που σας γνωρίζει καλά. Από εμάς δεν έχει

  7. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    Η ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ