Νέο προϊόν “μετατρέπει” τους ξενοδόχους σε ταξιδιωτικούς πράκτορες

1
153

Την δημιουργία συνδυασμένων πακέτων για ιστοσελίδες ξενοδοχείων που θα περιλαμβάνουν διαμονή, πτήσεις και τρένα έχει ως στόχο η νέα συνεργασία του προμηθευτή άμεσων πωλήσεων Roiback και της εταιρείας λογισμικού Travel Compositor.

Σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στους πελάτες του ξενοδοχείου που πρέπει επίσης να αγοράσουν για το ταξίδι πακέτα πτήσεων και διαμονής, το νέο προϊόν είναι μια λύση πωλήσεων που θα προσφέρει επίσης υπηρεσίες όπως ενοικίαση αυτοκινήτου, εκδρομές, μεταφορές και εισιτήρια τρένων, πλοίων.

“Με αυτή τη νέα πρόταση, επισημαίνει ο Leonardo Llorente, διευθυντής προϊόντων και καινοτομίας της Roiback επιτρέπουμε την προσφορά μέσω του άμεσου καναλιού του ξενοδοχείου μιας ολοκληρωμένης και ανταγωνιστικής λύσης web για τους πελάτες που πρέπει να αγοράσουν ένα συνδυασμένο πακέτο διαμονής και μεταφοράς.

Ο ξενοδόχος έχει τον πλήρη έλεγχο των συσκευασμένων τιμών που θέλει να πουλήσει μέσω του απευθείας καναλιού του και προσφέρει επιπλέον υπηρεσία στον πελάτη, ο οποίος δεν θα χρειαστεί να μεταβεί σε άλλη ιστοσελίδα για να κλείσει την πτήση”

Η λύση παρακάμπτει τα πακέτα που συνήθως πωλούνται από ταξιδιωτικούς πράκτορες και έχει πολλαπλά οφέλη για τους ξενοδόχους.

Επιτρέπει τόσο σε ανεξάρτητα ξενοδοχεία όσο και σε ξενοδοχειακές αλυσίδες να αυξάνουν το εισόδημά τους, δεδομένου ότι περισσότεροι πιθανοί πελάτες επωφελούνται από το άμεσο κανάλι και λαμβάνεται ένα πρόσθετο εισόδημα μέσω της πώλησης βοηθητικών υπηρεσιών.

Επιπλέον, μειώνεται το κόστος με την ολοκλήρωση της διαδικασίας πώλησης με το σύστημα κεντρικών κρατήσεων (CRS) και τη βελτιστοποίηση των πόρων που χρησιμοποιεί το ξενοδοχείο.

“Η κράτηση μιας πτήσης και ενός ξενοδοχείου ταυτόχρονα μέσω ΟΤΑ είναι ήδη κάτι κοινό στην αγορά, επισημαίνει ο Leonardo Llorente.

Ωστόσο, η χρήση των ΟΤΑ για την προσφορά αυτής της λύσης συχνά απαιτεί από τα ξενοδοχεία να θυσιάζουν το εισόδημά τους προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις στις κανονικές τιμές τους.

Ταυτόχρονα, συνεπάγεται αύξηση της εξάρτησης και απώλεια ελέγχου της διανομής τους, δεδομένου ότι τα «αδιαφανή» ποσοστά χρησιμοποιούνται συχνά από τους ΟΤΑ για την πώληση μόνο του δωματίου».

Το νέο προϊόν χρησιμοποιεί την τεχνολογία «packettisation» του Travel Compositor, η οποία περιλαμβάνει επίσης την επιλογή πολλαπλών προορισμών για μεσαίες και μεγάλες αλυσίδες.

Προσφέρει δύο μεθόδους πληρωμής για τον πελάτη: Εξόφληση εκ των προτέρων ή την καταβολή προκαταβολής και εξόφληση κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο.

.tourismtoday.gr/?p=102629

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ