Μεγάλη πυρκαγιά απέναντι: Στη συνοικία Akyarlar εξαπλώθηκε η φωτιά από το Γκιουμουσλούκ (ΦΩΤΟ)

1
3617

Ένας μεγάλος αριθμός εθελοντικών ομάδων και πυροσβεστών παρεμβαίνει στην πυρκαγιά  που ξεκίνησε τις βραδινές ώρες στην ορεινή περιοχή μεταξύ Γκιουμουσλούκ και της συνοικίας Akyarlar.

Η πυρκαγιά που ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τις βραδινές ώρες εξαπλώθηκε σε μια ευρεία περιοχή σε σύντομο χρονικό διάστημα λόγω του ισχυρού ανέμου.

Εκτός από 10 οχήματα που ανήκουν στη Διοίκηση της Ομάδας Πυροσβεστικού Σώματος της Αλικαρνασσού, περίπου 7 πυροσβεστικά οχήματα της Διεύθυνσης Δασικής Διαχείρισης και περίπου 60 πυροσβέστες αποστέλλονται στην περιοχή.

Η εθελοντική ομάδας διάσωσης Muğla 911 (σε φωτό που έστειλε σε σύνδεσμο της ΕΟΔ Κω με την οποία συνεργάζονται)  υποστηρίζει τις εργασίες κατάσβεσης των ομάδων που συνδέονται με την ένωση έρευνας και διάσωσης . Ένα ελικόπτερο επιχείρησε κατάσβεση  ορεινά και δύσβατα σημεία

Οι εργασίες κατάσβεσης συνεχίζονται, ενώ η φωτιά μέχρι στιγμής -σύμφωνα με ιστοσελίδες της Αλικαρνασσού- ελέγχεται εν μέρει.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. οι ψευτες όταν τους λενε την αληθεια θιμονουν να πιουνε ξυδι να ξεθιμωνουν ως για τις μεγαλες κυριες που μαλωνουν με του γειτονες για τα σκουπίδια που πεταν στα πεζοδρομια οι αλβανοι τις λυπαμε μια σταλια επιπεδο ελεος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ